Nezávazná
poptávka

Soukromí jako Priorita

Screenové rolety jsou skvělým řešením pro ty, kteří hledají soukromí a ochranu před sluncem. Díky jejich unikátní konstrukci z tkaniny umožňují průhled ven, ale zároveň blokují pohled dovnitř, což zajišťuje dostatek světla v interiéru bez kompromisů na soukromí. Screenové rolety chrání před UV zářením, a tím pomáhají udržovat příjemnou teplotu v místnosti. Jsou ideální volbou pro obytné i komerční prostory, kde je potřeba chránit citlivá data nebo prostory před nežádoucími pohledy. Díky širokému výběru barev a stylů je snadno sladíte s jakýmkoli interiérem, ať už doma nebo v kanceláři. Instalace screenových rolet navíc přispívá ke snížení energetických nákladů díky lepší izolaci oken.

Druhy screenových rolet a jejich využit

Screenové rolety jsou dostupné v několika typech, z nichž každý má své specifické využití.

  • V obývacím pokoji se často volí látky s vyšší propustností světla, které umožňují dostatek denního světla, ale zároveň chrání soukromí.
  • V ložnicích je vhodné zvolit rolety s nižší propustností pro zajištění klidného spánku a ochranu před ranním sluncem.
  • V kuchyních a jídelnách jsou oblíbené voděodolné varianty, které se snadno udržují a odolávají vlhkosti. Kanceláře a pracovny často využívají rolety s antireflexní úpravou, které snižují odlesky na monitorech a zlepšují pracovní prostředí.
  • Pro terasy a balkony jsou ideální venkovní screenové rolety, které chrání před povětrnostními vlivy a zároveň poskytují stín.

Každý druh screenové rolety tak nabízí specifické vlastnosti, které zvyšují komfort a funkčnost v různých částech domu.

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!